Εταιρεία

Βρισκόμαστε δίπλα σας με κάθε τρόπο!

Σε εμάς (τώρα και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα), μπορείτε να βρείτε όποιο εργαλείο ψάχνετε, όπως επίσης και να ζητήσετε τη γνώμη μας σχετικά με τα εργαλεία που θα χρειαστείτε. Από το 2001, η Tool World δραστηριοποιείται στην αγορά των εργαλείων και των βιομηχανικών ειδών, τόσο για επαγγελματίες και επιχειρήσεις όσο και για ερασιτέχνες.

Ως σκοπό έχουμε την καλύτερη και ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, επαγγελματιών ή μη, όσον αφορά την αγορά, τη συντήρηση και υποστήριξη, αλλά και την ενημέρωση καθώς και την παροχή συμβουλών σε οτιδήποτε έχει να κάνει με εργαλεία, εξαρτήματα και ανταλλακτικά, βιομηχανικό εξοπλισμό, μέσα ατομικής προστασίας, κλπ.

Το προσωπικό μας διαθέτει την απαιραίτητη γνώση,  άρτια κατάρτιση και εξειδίκευση πάνω στα εργαλεία, ενώ είναι αφιερωμένο στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Έτσι, λοιπόν, δημιουργήσαμε μια πραγματική πληθώρα εργαλείων και εξαρτημάτων, από κατασκευαστές απ’ όλο τον κόσμο.

Απλά εργαλεία, όπως ένα σφυρί ή ένα κατσαβίδι, μέχρι ηλεκτρικά εργαλεία, εξειδικευμένα μηχανήματα για απαιτητικούς επαγγελματίες, αλλά και ειδικός ρουχισμός και μέσα ατομικής προστασίας είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα που θα βρείτε στο κατάστημά μας. Επιπλέον, εργαλεία και βιομηχανικά είδη, όπως ηλεκτρικά εργαλεία, γεωργικά μηχανήματα, αεροσυμπιεστές, αντλίες, εξοπλισμός ηλεκτροσυγκόλλησης, εργαλεία αέρος, δίσκοι κοπής και λείανσης, όπως και μέσα ατομικής προστασίας βρίσκονται πάντα ετοιμοπαράδοτα στο κατάστημά μας. Ρωτήστε μας ελεύθερα για νέα είδη, καθώς φροντίζουμε να αναβαθμίζουμε την γκάμα μας συνεχώς.

Πέρα από την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, επαγγελματιών και ερασιτεχνών, με απόλυτη συνέπεια και συνέχεια, σκοπός μας είναι να παρέχουμε συμβουλές και πληροφορίες πάνω στα κατάλληλα εργαλεία για κάθε εργασία, αλλά και εξειδικευμένες συμβουλές σχετικά με τον εξοπλισμό μας. Τα παραπάνω δεν θα ήταν δυνατά χωρίς την εμπειρία και την αδιάκοπη πληροφόρησή μας  σχετικά με τον κλάδο, όπως επίσης και χωρίς τις άριστές μας σχέσεις με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές μας, που είναι οι μεγαλύτεροι της αγοράς.

Στην πορεία μας αυτά τα χρόνια, έχουμε κατορθώσει να εξασφαλίσουμε τα κορυφαία εργαλεία στην αγορά, στις καλύτερες τιμές, κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη των πελατών και των συνεργατών μας. Για εμάς κανείς δεν είναι απλώς «άλλος ένας πελάτης», αλλά ένας πολύτιμος συνεργάτης με τις ξεχωριστές  προσωπικές του ανάγκες.

Η Tool World, Α. Ζαβλάγκας, είναι ατομική επιχείρηση και λειτουργεί από τον Ιούλιο του 2001. Έπειτα από 10 χρόνια λειτουργίας μετακομίσαμε σε χώρο με τα τριπλάσια τετραγωνικά. Το κατάστημά μας βρίσκεται στην πόλη της Λαμίας, στη συμβολή των οδών Μ. Αλεξάνδρου 3 και Α. Τρίτση.

Επωνυμία: Ζαβλαγκας Αριστείδης
Επάγγελμα: Χονδρικό Εμπόριο Εργαλείων Χεριού
ΑΦΜ: 112405925
ΤΚ: 35100
Διεύθυνση: Μ. Αλεξάνδρου 3 & Α. Τρίτση
Τηλ: 22310 31886
Αριθμος ΓΕΜΗ
 : 22666054000

tool world  store
tool world  store